discount/2015-09-08_15_24_07_Molecule.jpg

Ferulo rūgštis

Ferulo rūgštis – tai ryškios spalvos milteliai, natūraliu būdu išgaunami iš ryžių. Ferulo rūgštis dažniausiai aptinkama sėklose, lapuose, vaisiuose ir daržovėse. Ji pasižymi priešuždegiminėmis ir priešvėžinėmis savybėmis. Ferulo rūgštis plačiai naudojama kosmetikos produktuose, kurie stabdo odos senėjimą ir saugo ją nuo ultravioletinių spindulių.

„Drogas“ pataria: Apsauginiai kremai ir losjonai nuo saulės, kurių sudėtyje yra ferulo rūgšties, rekomenduojami tiems, kas vasaros metu aktyviai mėgaujasi saulės voniomis arba lankosi soliariume.